Het is geen groot geheim dat ik wel eens rondneus op Pinterest. Ik ben altijd op zoek naar leuke tips voor in en om het huis, leuke dingen voor mijn kindjes en natuurlijk voor Female-Gamers spot ik ook de nodige dingen. Zo kwam ik deze superleuke luciferdoosjes tegen die erg leuk gemaakt zijn met natuurlijk een gaming tintje!

Je kan deze leuke luciferdoosjes ook geven voor een verjaardag, Valentijn (tip voor volgend jaar dus), Moederdag (over zo’n twee weken) of Vaderdag in juni!


Happy Birthday 1up


Pac Man


Player 2


Batman


I Like You


Pokemon


Sterretjes


Tetris!

Nog meer leuke luciferdoosjes kan je vinden op: Pinterest. Tevens de bron van dit artikel en geeft inspiratie voor Moederdag of Vaderdag.

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.