Navigeren was nog nooit zo makkelijk geweest. Met de Smartphonehouder voor fiets kan je gemakkelijk kaartlezen en fietsen tegelijkertijd. Bevestig de houder op je stuur en rijden maar!

De Smartphonehouder is ideaal voor de fietsers onder ons die wel eens moeite hebben om de weg te vinden. Het product bestaat uit twee onderdelen. Een klem voor op je fiets en een klem voor aan je telefoon en vervolgens zet je deze in elkaar. De verpakking heeft zelfs een prachtige handleiding.

IMG_1200

IMG_1199

Het vangen van Pokemon’s en het luisteren van muziek wordt een stap eenvoudiger. Door de Smartphonehouder kan je allebei de handen aan je stuur houden en toch gemakkelijk op je telefoon kijken. De houder is 360 graden verstelbaar dus iedereen kan hem naar wens verstellen.

IMG_1205

IMG_1210

IMG_1206

Veiligheid voor alles. Natuurlijk moet je zelf nog wel opletten in het verkeer als je aan het fietsen bent alleen met deze Smartphonehouder gaat dat een stuk gemakkelijker omdat je allebei je handen aan het stuur kan houden en je dus niet met je telefoon zit te knoeien.

De tip van de dag: Vergeet niet de telefoon van je fiets te halen als je van jouw fiets afstapt.

Zelf de Smartphonehouder voor fiets gebruiken? Kijk dan op: ditverzinjeniet.nl.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.