Onlangs heeft de CES, International Consumer Electronics Show, in Amerika plaats gevonden en hierbij zijn verschillende bedrijven die nieuwe producten hebben aangekondigd. Ik ben even in onze persberichten gedoken en heb hier een opsomming van wat er is aangekondigd. HyperX is een onderdeel van Kingston Technology en heeft tijdens de CES een drietal nieuwe producten aangekondigt.

Het drietal producten bestaat dus uit een nieuwe muis, toetsenbord en een headset die allemaal zo hip zijn dat er nog geen andere van zou zijn. Leest u mee?

Cloud Revolver S Headset

De eerste gamingheadset met plug-and-play Dolby Surround Sound is de Cloud Revolver S. Met één druk op de knop zorgt voor meeslepend geluid van topkwaliteit. Daarnaast bevat de headset een noise cancelling-microfoon die speciaal is ontworpen voor professionele gamers en eSporters. Ook erg fijn voor film en muziekliefhebbers. Vanaf 14 maart verkrijgbaar.

ALLOY RGB-gamingtoetsenbord

De volgende producten zijn uitvoerig getest door de Professionele gamers van het eSports-team Echo Fox. HyperX kondigt een nieuw gaming toetsenbord aan voorzien van een gloednieuw toetsenborddesign met 16M ledkleuren en speciale mediatoetsen. Gamers kunnen de dynamische verlichting van de toetsen naar wens aanpassen. Door het stevige metalen frame kan dit toetsenbord tegen een stootje. In het derde kwartaal moet de ALLOY uitkomen.

Pulsfire gamingmuis

De eerste gaming muis van HyperX is speciaal ontwikkeld voor Professionele gamers. Deze muis is uitgerust met een optische gamingsensor met vier standaard DPI-instellingen met ledindicatoren (400/800/1600/3200). Voor het wijzigen van de instellingen is geen software vereist. Ook moet hij verrassend betaalbaar zijn, al heb ik nog geen prijs kunnen ontdekken.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.