Het is bijna weer zover Black Friday! Hoewel het een Amerikaans ‘iets’ is, waait het ook steeds meer over naar ons kleine kikkerlandje. Zo zijn er tal van bedrijven die ook mee doen en diverse kortingen bieden op hun producten. We hebben een aantal voor je op een rij gezet!

Origin

Bij Origin kun je wel tot 75% korting krijgen op geselecteerde games. De unieke gelegenheid om die ene toffe game toch nog gauw aan te schaffen!
Website: origin.com

Media Markt

Net als vorig jaar heeft de Media Markt een aantal Cash Back Deals! Je betaald dus in eerste instantie de volle mep en krijgt dan een deel van je aankoopbedrag op je rekening teruggestort. Zo kan je een PlayStation 4 met 1TB, extra controller en €20,- Cash Back aanschaffen.
Website: Media Markt

Intertoys

Speelgoedwinkel Intertoys is ook van de partij met diverse deals op het gebied van games. Onlangs viel hier de folder in de bus met een aantal leuke games voor een mooi prijsje.
Website: intertoys

Bart Smit

Ook speelgoedwinkel Bart Smit heeft een aantal deals die ook in de folder te vinden zijn voor leuke prijzen in de verkoop.
Website: Bart Smit

Steam

Steam heeft sowieso al een Herfst SALE tot 29 november. Of er nog speciale Black Friday Deals gaan komen is nog even afwachten, maar dat er nu al een sale is, is toch ook top?
Website: Steam

Bewaren

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.