Regelmatig zie ik op diverse sociale media ‘swaps’ voorbij komen. Nu zaten wij te denken, laten we dat ook eens gaan proberen. Je kan je vandaag nog inschrijven om mee te doen, maar natuurlijk is het handig om te weten wat het is, wat je kan verwachten en wat je moet doen natuurlijk!

In eerste instantie is de oproep alleen voor Gamende Mama’s en betreft het een testversie. Mocht het goed lopen dan kunnen we altijd eentje doen zonder dat je per se een mama moet zijn.

Hi,

Leuk dat je interesse hebt in een Mama game-swap editie #1! (let op! het betreft een eerste editie, waarbij nog kleine fouten kunnen ontstaan.)


Tijdlijn:

Aanmelden t/m 16 oktober
Swapmama voor 19 oktober ontvangen
Pakketje op UITERLIJK 14 november verzenden
Uitpakken op 17 november

Deelnemen
Hoe werkt het? Je meldt je aan via het onderstaande mailadres en geeft antwoord op een aantal vragen. Aanmelden kan tot 16 oktober. Je ontvangt voor 19 oktober een mailtje met daarin je swap-maatje. Je neemt geen contact op met je swap-maatje, zo is de verrassing veel groter als je jezelf later bekend maakt bij het openen van het pakket.

Spelregels
We hebben als minimum bedrag €15,00 en je shopt hiervoor minimaal 3 cadeautjes. Ook doe je er een cadeautje bij voor de kids van de game mama. Je kijkt naar de interesses die je over je swap-maatje hebt gekregen en maakt een leuk cadeaupakket. Je mag zelf iets knutselen, maar ook gewoon de spullen kopen. Het gaat vooral om plezier te hebben om iets te maken of iets in te pakken. Het ontvangen en uitpakken is al een feest op zich.

Moodboard
Het maken van een moodboard geeft jouw swap-maatje een idee van wat jij leuk vindt. Je kan deze delen in het topic dat we op Facebook hebben gestart.

Verzenden
Let op dat de verzendkosten er nog overheen zullen komen.Verzend je pakket met Track & Trace, dit kost €6,95. Houd je Track & Trace bon eerst goed bij je, tot je zeker weet dat je pakket is aangekomen bij je swap-maatje. Pak breekbare dingen extra goed in. Vergeet niet om er een leuk kaartje bij te doen waarin je onthult wie je bent.
Je verzend je pakketje UITERLIJK maandag 14 november zodat iedereen haar pakketje op 17 november kan openen. Jij zou het ook niet leuk vinden als jouw pakket later zou komen, dus zorg dat je hem op tijd verzend.

Delen!
Iedereen mag op 17 november het pakketje open maken!! Maak een leuke foto van je ingepakte pakket en je uitgepakte cadeautjes. Heb je, je pakketje ontvangen? Zorg je dat je er een leuke foto van maakt?

Tag Tag Tag
Gebruik je Facebook of Instagram? Deel dan jouw ervaring door de #gameswap of #mamagameswap te gebruiken. Zo kan iedereen meegenieten van onze leuke swap.

DOE MEE
Stuur ons een email naar: swap@female-gamers.nl
Plaats in de email antwoorden op de volgende vragen:

Naam:
Adres:
Leeftijd mama:
(Optioneel) Kledingmaat:
Kindjes (naam + leeftijd):

Favorieten..
Favoriete kleur:
Game-genre:
Game/Gameserie:
TV show:
Game/Serie Personage:
Console (+ welke heb je):

Sociale Media:
Facebook:
Instagram:

Overige opmerkingen:

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.