Het is herfst, voor de vogeltjes is het steeds lastiger om zelf voedsel te vinden. Al zijn wij mensen meesters in het vetmesten en lui maken van deze kleine vogeltjes. We verwennen ze graag met de nodige vetbollen, pindanetjes en andere lekkernijen, waardoor ze dus niet zelf mee op zoek gaan. Maar zo maken we ze wel vertrouwd in onze tuin en komen ze in de lente vast terug om eitjes te leggen in dit leuke Mushroom vogelhuisje.

De credits voor dit vogelhuisje gaan naar Peter Brown die het proces voor ons heeft vastgelegd op video. Je kan de handleiding dus makkelijk volgen via een filmpje dat hij op Youtube heeft geplaatst. Peter maakt wel gebruik van diverse houtbewerkingsapparaten die menig mens niet in de schuur heeft staan. Maar wellicht ken je iemand die dit wel heeft.

Peter maakt veel voorwerpen van hout zo kan je ook diverse Star Wars en Batman items vinden, deze kan je onder andere bewonderen op zijn website Shop-Time.com. Meer werk zien? Check dan zijn sociale netwerken:

> Facebook
> Twitter
> Youtube
> Instagram

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.