Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Deze week ben ik geïnspireerd geraakt door een zitzak van Snorlax. Op social media heb ik de gigantische Snorlax pittenzak al een aantal keren voorbij zien komen en ik wilde weten of er meer geeky zitzakken bestaan. Deze week geeky en funny zitzakken.

img_zitzak_snorlax
Snorlax

img_zitzak_pikachu
Pikachu

img_zitzak_StarWars
Star Wars

img_zitzak_chainChomp
Chain Chomp

img_zitzak_portal
Portal

img_zitzak_iron throne
Iron Throne

img_zitzak_minion
Minion

img_zitzak_ijsje
Ice Cream

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.