Het internet is zo veel groter dan je denkt. Ik ga mijn best doen om wekelijks de leukste items voor jullie te vinden. In Celine’s Shop Finds komen de leukste en grappigste dingen voorbij met een geeky tintje natuurlijk.

Het vakantieseizoen is begonnen. Misschien ga jij dit jaar kamperen in een tent. Voor alle kampeerders onder ons heb ik voor deze week tenten opgezocht. Leuke tenten om in te overnachten zodat je ‘s avonds makkelijk je eigen tent weer terug kan vinden. Naast de kampeertenten heb ik ook andere tenten gevonden.

img_tent_moederbord
Moederbord

img_tent_boek
Boek

img_tent_tardis
Doctor Who

img_tent_volkswagen
Volkswagen

img_tent_metro
Metro

img_tent_watermeloen
Watermeloen

img_tent_trampoline
Trampoline tent

One Comment on “Celine’s Shop Finds: Tent”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.