Ik denk dat ik niet overdrijf wanneer ik zeg dat The Elder Scrolls V: Skyrim een van de meest geliefde games van vijf jaar geleden is. Een grote wereld vol fantasie waar je heerlijk in kan duiken. En nu vijf jaar later mogen we dat weer gaan doen met The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition!

We mogen weer gaan modden in Skyrim en dit keer niet alleen op de PC maar ook op de consoles. er komen nieuwe quests, omgevingen, dialogen, personages, wapens en veel meer. Dankzij mods kan je nog veel meer toevoegen aan de game en ben je weer gegarandeerd van uren gameplezier. In de Special Edition vind je de game zelf maar ook diverse add-ons met nieuwe kenmerken zoals verbeterde art en effecten.

Het beste nieuws is er nog wel voor de Skyrim fans onder de PC-gamers. Heb jij de PC versie van Skyrim met alle add-ons – Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn op Steam, dan krijg je een gratis upgrade naar Skyrim Special Edition op de releasedatum 28 oktober. Dit geld ook voor iedereen die de Legendary Edition bezit op Steam.

Skyrim Special Edition komt op 28 oktober uit op de Xbox One, PlayStation 4 en PC. Bekijk hieronder de trailer en plan alvast je herfstvakantie in rond de 28e!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.