We blikken even terug naar hoe FIFA ooit begon en zien zo hoe sterk we vooruit zijn gegaan met deze ultieme voetbalgame. Ook dit jaar beloofd het weer nog grootser te worden.

We zien een trailer over Alex Hunter hoe hij zijn droom heeft waar kunnen maken met alle up’s en down’s. Gaat er dan een echte storyline binnen FIFA 17 komen? Ja ze gaan een verhaal implementeren dankzij de Frostbite Engine. Maar niet alleen krijgen we een verhaallijn maar ook managers komen in de nieuwe FIFA. De game wordt hierdoor nog uitgebreider en onze voetbal liefhebbers kunnen dan ook echt uitkijken naar de nieuwe FIFA. Onze eigen Celine is al flink aan het hypen wanneer ik dit aan het typen ben in onze eigen Female-Gamers chat. Morino gaat het in de chat omg Morino!

Er zijn weer nieuwe mogelijkheden voor het creëren van jouw eigen unieke match en gameplay. We ontmoeten de spelers en ook de fans krijgen zeker aandacht. Er zijn nieuwe aanval mogelijkheden binnen de game en jij kan precies jouw doelpunt maken zoals je wilt. Het voelt nog echter dan ooit tevoren.

Bekijk hieronder de trailer van de storymode – The Journey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.