Veelal staat de koelkast beneden en zit je op je (computer)kamer te gamen. Hoe vervelend als je een koel drankje wilt drinken en dan helemaal (overdreven zucht) naar beneden moet lopen, helemaal naar de koelkast?! Ik heb een oplossing die aardig in de buurt komt en je gewoon via een USB aan kan sluiten op je PC of console (mits je een USB-aansluiting vrij hebt).

20160215_152951

Maar eerst wat unboxing foto’s van mijn nieuwe koelkast! Volgens de voorkant van de verpakking kan je er een blikje drinken van 330ml in kwijt, ik hoor je bijna schrikken! Want vele blikjes met bijvoorbeeld energiedrink zijn 250ml, smaller en hoger van formaat. Ik heb goed nieuws deze passen er ook in.

20160215_153008

Op de achterkant van de verpakking staat ook al veel informatie te lezen, die ik deels overneem. Zo koelt de plaat die je drankje koel moet houden af tot 8C Celsius en de ruimte voor het 330 ml blikje maar waar dus ook de lange smalle variant in zal passen. Wat ik ook las is dat er led-verlichting in zou moeten zitten, die heb ik uiteindelijk gevonden. Er brand namelijk een rood lampje links bovenin achteraan in de koelkast. Ik gok dat je over het algemeen de koelkast voor je hebt staan en je er iets op neer kijkt. Dan zal je het lampje (net als ik) niet gelijk ontdekken, hihi. Verdere specificaties wijzen wel voor zich.

20160215_153132

De koelkast is verpakt in een doosje en heeft boven en onder piepschuim ter bescherming, goed verpakt en zo zou je hem per ongeluk nog eens kunnen laten stuiteren, niet proberen voor je het weet valt hij toch kapot.

20160215_153206

In de verpakking zit ook nog een briefje met daarop hoe je hem kan gebruiken en aan moet sluiten, de koelkast hé. Even wat handige tips, niet te dicht bij water in de buurt houden, niet in direct zonlicht zetten en als je hem niet gebruikt de USB even uit je PC of console halen, safety first.

20160215_153215

Aan de binnenkant zit een koelsysteem en dan dus de koelplaat waar je jouw blikje drinken op kan zetten. Deze word ook echt koud, ik heb niet gemeten of hij echt 8C graden Celsius word, maar hij word wel lekker koel. Of hij mijn blikje ook echt koel laat blijven is een lang proces, doordat de zij-, en boven-, kant niet geïsoleerd zijn kan de kou ‘ontsnappen’. Doordat een blikje van metaal is geleidt deze de kou door het blikje heen en zal je drankje dan ook koel moeten zijn.

IMG_20160417_103956

Ik moet dan meteen denken aan de warme zomerdagen waarop ik dan mijn hand in de koelkast zou kunnen leggen, even wat kou aftappen. Maar de ventilator die onder de plaat zit geeft ook een lekker fris briesje! Het lijkt wel een mini-airco! Leuke gadget met een saaie look! Maar deze ‘saaie’ look is door mijn dochter te fixen omdat ze er met alle liefde stickers op wil plakken omdat hij zo kaal en zwart met grijs is.

Al met al een hele leuke gadget, die bijna alleen voor de ventilator voor de warme zomerdagen een fris briesje weet te geven. Je kan deze zelf aanschaffen via ditverzinjeniet.nl

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

LadyPatries

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.