Nog maar eventjes en we kunnen op Wii U met een nieuw Star Fox avontuur aan de slag. De GamePad wordt volop gebruikt in deze vlieggame, waarin je met meneer Fox en zijn vrienden allerlei gespuis moet zien te verwijderen van de planeet. Nu is Star Fox niet alleen qua game, maar ook qua uiterlijk een interessant personage. Vandaar dat we hem vandaag onder handen nemen in: De Stijl Van… Star Fox.

IMG_DeStijlVan_StarFox

Grijze bodywarmer, Kiomi via Zalando, 39,95 euro
Groene broek, Only via Wehkamp, 49,95 euro
Rood shirtje met kant, Miss Etam via Wehkamp, 19,99 euro
Rode laarzen, Dr. Martens via Sarenza, 124,99 euro
Sjaaltje, POM Amsterdam, 99,- euro
Tas, Guess via Zalando, 130,- euro
Groene oogschaduw, L’Oreal via Bol.com, 8,95 euro

DeStijlVanStarFox

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

One Comment on “De Stijl Van… Star Fox”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.