Ze bestaan al even maar de Disney Prinsessen zijn ook te zien geweest in de Little Big Planet franchise. Je kon deze charmante personages downloaden in twee verschillende pakketten. De ene gamer vond het fantastisch terwijl de ander toch liever een vork in zijn voet stak… Voor ieder wat wils, deze keer de Disney Prinsessen als Little Big Planet ‘Sackgirls’!

disney_prinsessen_little_big_planet_groep
disney_prinsessen_little_big_planet_sneeuwitje disney_prinsessen_little_big_planet_tiana2 disney_prinsessen_little_big_planet_jasmine disney_prinsessen_little_big_planet_rapunzel disney_prinsessen_little_big_planet_assepoester disney_prinsessen_little_big_planet_belle disney_prinsessen_little_big_planet_ariel disney_prinsessen_little_big_planet_aurora
Welke is jouw favoriet? En heb jij in het verleden deze DLC pakketten in je bezit gehad? Ze zijn van 2012, in elk geval al wel 3,5 jaar geleden toen ze als deze personages op de markt kwamen.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.