Nog eventjes en we kunnen er weer op los klimmen, springen en schieten met Faith in Mirror’s Edge Catalyst. Waar de game het verhaal van Faith precies oppakt, dat is nog wat vaag, maar wel weten we dat we weer kunnen genieten van de bekende witte, lichte graphics met de kleurrijke accenten. Maar dat niet alleen, want het is vooral dat heerlijke, vrije gevoel van freerunnen waarnaar we uitkijken. Dat doen we natuurlijk wel in stijl: de stijl van Faith.

IMG_StijlVan_FaithCatalyst

Outdoorjas, Zalando, 69,95 euro
Puma sportbroek, Puma via Wehkamp, 29,99 euro
Rode Freerunning schoenen, Nike via Zalando, 119,95 euro
Handschoenen, Gore via Bever, 45,95 euro
Sporttop, Ivy Park via Zalando, 27,95 euro

DeStijlVanFaith

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.