Iedereen is wel eens gestrest. Mijn schoolexamens maken het er niet makkelijker op. Was er maar een manier om de stress weg te nemen? Werkt een stressbal echt? Dat heb ik voor jullie getest.

pac-man-stressbal-verpakking

Ik heb hier een gele Pac-man stressbal met een diameter van 6 cm. De stressbal heeft de perfecte afmeting voor in je hand. Het eerste puntje is binnen. Het uiterlijk ziet er ook zeer belovend uit. Maar wat mij een beetje tegen zit is de functionaliteit van Pac-man zijn mond. Het is een behoorlijk groot stuk wat uit de stressbal is gehaald. Nu is het net echt een bal meer want hij is niet meer 100% rond.

20160101_204157

Voor mij werkt een stressbal niet als ik veel stress heb. Dan moet ik juist dat werk gaan verrichten i.p.v. mijn werk uitstellen door in een balletjes te gaan knijpen en vervolgens nog grotere stress te krijgen van wat ik allemaal nog moet gaan doen. Persoonlijk gebruik in de stressbal bij lange laadschermen in games. Dan leun ik achterover in mijn stoel en gooi ik het stressballetje tegen de muur aan en probeer ik hem weer te vangen. Zoals ik al zei is de bal niet volledig rond, als de bal met de inham tegen de muur aan komt valt hij recht naar beneden achter mijn bureau tussen mijn snoeren en stof. Bij het gooien en vangen tegen de muur moet je dus opletten dan hij niet met zijn mond de muur raakt anders kaatst hij heel anders terug.

20160429_150855

Als ik een stressbal heb wil ik er goed in kunnen knijpen en mee kunnen stuiteren tegen de muur of vloer. Dat gaat bij Pac-man lastig door zijn mond. Elke als ik knijp veert zijn mond open en dicht. Ik zelf hou daar niet zo van maar misschien vind jij dat juist wel leuk.

20160102_200921

Pac-man kan je vinden op Ditverzinjeniet.nl .

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.