LEGO-games zijn vrolijk en ideaal om te co-oppen. TT Games specialiseert zich al een eeuwigheid in de games waarin alles kort en klein geslagen dient te worden om felbegeerde studs te verzamelen. Maar, vonden de Female-Gamers dames het het tofst om True Adventurer te worden, of is er toch een andere LEGO-game favoriet?

Sam

Mijn favoriete LEGO game was de Hobbit! Gewoon lekker rond wandelen in middle-earth als Bilbo Baggings. Het is een van mijn favoriete boeken en de films vond ik ook geweldig al halen ze het beide niet bij de boeken van Tolkien uiteraard.

Celine

Mijn favoriete LEGO-game is LEGO Indiana Jones. De Indiana Jones films vind ik super leuk en als ik het avontuur dan als LEGO poppetjes na kan lopen is dat echt een favoriet voor mij.

Patricia

Ik heb al enige LEGO games mogen spelen maar mijn absoluut favoriete is LEGO City Undercover met Chase! Een open wereld, leuke personages, opdrachten en verzamelmogelijkheden. Een beetje GTA maar dan iets, nah ja, heel veel vriendelijker.

Laura

Ik heb daar een heel andere mening over dan mijn lieftallige collega’s, want mijn favoriet is LEGO Harry Potter. Dat is nog steeds de meest sfeervolle LEGO-game ooit, als je het mij vraagt. En het mooiste ervan, is dat het er twee zijn: eentje draait om de eerste vier films, de ander om de andere vier. Heerlijk om lekker rond te lopen op Hogwarts, genieten!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.