Samorost 3

Samorost 3 is een exploration adventure en puzzle game waarin je een nieuwsgierig klein mannetje speelt die de krachten van een magische fluit gebruik om door het universum te reizen op zoek naar zijn herkomst.

Ratchet & Clank

In deze nieuwe game van Ratchet & Clank kun je eindelijk weer de twee kleine vrienden spelen in een action adventure met compleet gestoorde wapens. Stort je weer in een avontuur vol robots en monsters en red Metropolis!

LEGO Star Wars The Force Awakens

De film, maar dan meer, en LEGO! Duik dieper in de verhalen uit de film Star Wars: The Force Awakens. Maar ook in de verhalen die er achter de film zaten. Gebruik Lego om de problemen die je tegenkomt op te lossen en breng het verhaal tot een goed einde.

Planet Centauri

De trailer is al wat ouder, maar omdat Planet Centauri in april zijn Early Access debuut maakt op Steam wil ik hier nog even wat aandacht op vestigen. Het spel neemt de beste dingen van Terraria en Starbound en voegt daar nog veel meer geweldig goede features aan toe. Je speelt een karakter waarvan het ruimteschip neerstort op een onbekende planeet. Vanuit daar is het jouw doel om te overleven. Tem de wilde beesten, bouw een dorp.. doe wat je maar wil! En vergeet vooral je vrienden niet mee te nemen op dit avontuur propvol met pixelart die mooier is dan je in een hele lange tijd gezien hebt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.