Als je naar een onbewoond eiland moet vertrekken en je mag 3 game-dingen meenemen, wat zou dat dan zijn? Heb jij er weleens over nagedacht? De Female Asking Questions is heel nieuwsgierig wat de Female-Gamers-redacteuren doen als ze zo’n Robinson Crusoe-achtig dilemma te verwerken krijgen.

Patricia

Ik ga er dan voor het gemak even van uit dat de consoles al wel per ongeluk zijn op het onbewoonde eiland. Dan zou ik gaan voor De Sims games (2,3 en 4 met alle uitbreidingen is gewoon 1 pakket toch!). LEGO Dimensions met personages en als laatste, hmm.. een reuze Rabbid om tegen aan te liggen, wel een pluche ding hoor. Misschien schrikt het dan ook nog wel vreemdelingen af!

 

Maike

Ik zou mijn Nintendo 3DS meenemen en mijn twee Animal Crossing spellen voor de 3DS.

 

Laura

Net als Maike zou ik ook mijn Nintendo 3DS meenemen, en mijn oplader! Maar ja, dan is er nog maar een ding over… Gelukkig heb ik heel veel games digitaal op mijn handheld staan, dus daar hoef ik niet aan te denken. Ik zal dan waarschijnlijk mijn roze Yoshi Amiibo meenemen, totaal zinloos maar net als Tom Hanks moet je toch een soort ‘Wilson’ hebben daar, toch?

 

Sam

Hihi dit is een leuke uiteraard zou ik gewoon kunnen zeggen mijn complete PC uitrusting, of ik leen de gaming laptop van mijn vriend, goed internet zodat ik kan inloggen op mijn Steam of Origin account. Maar dat is denk ik niet wat onze Laura bedoelt of ze vindt het valsspelen. Dus mijn Xbox One, TV en een extra harde schijf zodat ik alle games gedownload mee kan nemen mocht het zo zijn dat er geen internet is.

 

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.