Het Nederlandse Startselect organiseert in samenwerking met Bethesda, 2K en Ubisoft op vrijdag 25 maart vanaf 18.00  een 6 uur durende livestream met 10 bekende YouTubers uit Europa.

De Engelstalige stream is wereldwijd te volgen.  YouTubers Yarasky en TheDutchTerms uit Nederland gaan strijden tegen diverse andere bekende YouTubers uit landen als Engeland  en Zweden. Het digitale evenement wordt gehost door ESL-commentator ToD (Yoan Merlo).

Tijdens de stream kan je de volgende games verwachten; Fallout’s DLC Automatron, Overwatch, Battleborn en Trackmania Turbo. Ook zal er een preview van de nieuwe Ratchet & Clank getoond worden.

“De YouTubers en wij hebben ontzettend veel zin om een Europees publiek aan te spreken, terwijl we de nieuwste games van toffe publishers mogen showcasen. We verwachten minimaal 200.000 kijkers te trekken”, aldus Bas van Meurs, brandmanager bij Startselect.

De stream is te volgen via de website van Startselect, de digitale platform die in februari werd gelanceerd als 100% geautoriseerd Europees verkoopkanaal voor digitale games en game tegoed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.