Voor iedereen die nieuwsgierig is naar Assassin’s Creed Syndicate heb ik goed nieuws. Er zal namelijk een livestream plaatsvinden van de E3 demo van deze game. Mocht je nog niet bekend zijn met de nieuwste Assassin’s Creed game dan heb ik hier wat informatie voor je.

Assassin’s Creed Syndicate vind plaats in 1868 in Londen, tijdens de industriële revolutie. Dit is een tijdperk waar veel nieuwe uitvindingen worden geproduceerd en de wereld grote veranderingen doorgaat. Helaas kan niet iedereen van deze veranderingen genieten. De laagste klassen leven namelijk nog steeds in armoede en sterven jong. Deze arbeiders vormen hun eigen groepen om te proberen te overleven in de onderwereld en de assassins mengen zich in deze strijd.  Assasins Jacob Frye en zijn tweelingzus Evie proberen de onderwereld te leiden naar een overwinning.

Ben je benieuwd naar deze game neem dan een kijkje op het Twitch kanaal van Ubisoft vandaag om 18:00. Dit kanaal kan je hier vinden en laat ons weten wat jij vind van de nieuwste game in de Assassin’s Creed serie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.