Wat is er mooier dan een goed doel steunen en een mooi superhelden kunstwerken aan je collectie toevoegen? Tijdens Dutch Comic Con slaan twee Nederlandse artiesten de handen ineen om een uniek kunstwerk te veilen voor de stichting Make-A-Wish Nederland.

De graffiti kunstenaars Bert Maas en Peter Meijn hebben een life-size replica van Batmans Tumbler auto omgetoverd tot een waar kunstwerk. Hierop kan geboden worden maar daarnaast hebben deze twee kunstenaars ook een kunstwerk gemaakt waarin twee cult grootheden de strijd met elkaar aangaan. Op zondag 27 maart om 13.30 gaat de veiling van start. Daarnaast kan je het hele weekend ook de twee kunstenaars ontmoeten en bewonderen op Dutch Comic Con.

Het geld gaat naar Make-A-Wish Nederland die zich sinds 1989 de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende in vervulling laten gaan. De afgelopen jaren heeft de stichting al meer dan 6000 wensen kunnen vervullen dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers, giften en fondsenwervende acties van bedrijven, scholen en verenigingen.

Kaarten voor Dutch Comic Con zijn beschikbaar via deze link en kosten €20,- per dag of €35,- voor een weekend ticket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.