Iedereen maakt tegenwoordig gebruik van smartphones, tablets en laptops. Als je even iets moet opzoeken dan zit je al gauw met je vingers op het scherm en hierdoor blijft je scherm helaas niet altijd even schoon. Een mogelijke oplossing voor dit probleem is natuurlijk een schermreiniger en deze keer heb ik er daarom een getest, de Henry microvezel schermreiniger. Ben jij nieuwsgierig naar mijn bevindingen?

img_henry_micro_vezel_1

Uiterlijk: 4/5
De Henry Microvezel Schermreiniger ziet eruit als een kleine stofzuiger wat natuurlijk toepasselijk is. Daarnaast is deze schermreiniger ook zo klein dat hij in je tas past. Dus je kan hem bijvoorbeeld meenemen naar je werk. Echter ik zou hier wel mee uitkijken aangezien de kruimels in jouw tas zich natuurlijk ook aan deze kleine schermreiniger gaan hechten.
img_henry_micro_vezel_2

Functionaliteit: 3,5/5
Ik heb de Henry microvezel schermreiniger getest op zowel mijn computer schermen als mijn iPad en telefoon scherm en na 1 keer vegen lijkt mijn scherm inderdaad een stuk schoner, maar de onderkant van de schermreiniger ziet er niet meer zo schoon uit. Gelukkig kan je deze schermreiniger ook uitwassen waardoor hij voor een lange periode te gebruiken is.
img_henry_micro_vezel_3
img_henry_micro_vezel_4

Prijs: 4/5
Deze schermreiniger is te koop voor €8,95 bij ditverzinjeniet.nl. Aangezien hij vaker te gebruiken is vind ik dit een zeer goede prijs. Mocht je deze schermreiniger willen aanschaffen klik dan op de volgende link.

De Henry microvezel schermreiniger is een leuke oplossing voor een probleem waar we allemaal dagelijks mee te maken hebben.  Wat vind jij van deze schermreiniger? Laat het ons weten in de comments.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.