Het is een van de meest gespeelde mobiele games allertijden, en het is tegelijkertijd een van de meest sneaky mobiele games ooit gemaakt. Hij is gratis om op je telefoon te zetten, maar als je iemand bent die graag afmaakt waar ze aan begint, dan zal je voor Kim Kardashian Hollywood een budgetje moeten maken, of niet meer werken zodat je voortdurend op je telefoon kan kijken. Hoe het ook zij, deze mobiele game staat natuurlijk in het teken van Kim Kardashian en het is dan ook de stijl van haar personage die deze week onder de loep wordt genomen.

DeStijlVanKimKardashian

Witte tuniek, Zalando, 19,95 euro
Zwarte leren rok, We via Wehkamp, 25 euro
Zwarte laarzen, Mai Piu via Zalando, 169,95 euro
Guess tas, Sarenza, 144,99 euro
Zwarte mascara, Rimmel via Bol, 12,49 euro
Armband Guess, Bol.com, 119 euro

IMG_KimKardashianHollywood_1

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

One Comment on “De Stijl Van … Kim Kardashian (Kim Kardashian Hollywood)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.