Hoewel het meeste gamewerk alleen gebeurt, gaat er eigenlijk niets boven een co-op potje met vriendlief, vriendinlief of broers/zussen/papa’s/mama’s. Soms kan dat samen gamen aanstekelijk werken en raakt iemand vanzelf geinteresseerd in games. Hartstikke leuk natuurlijk, maar je loopt kans dat je daardoor ineens moet gaan ruziemaken wie de televisie mag gebruiken bij games die niet geco-opt kunnen worden! De Female Asking Questions wil weten: gamen er in jouw gezin nog andere mensen?

 

 

Patricia

Alleen de allerkleinste speelt nog geen games verder allemaal wel, alsof we uit een gezin van 10 bestaan (ahum!). Mijn man speelt wat op de telefoon, zo nu en dan League of Legends, Mario-games op de Wii U. Mijn dochter (4 jaar) speelt Boo en Duplo games op de iPad en vindt het fantastisch om rond te rijden in LEGO City (Undercover) met een roze bus! De kleinste is 9,5 maand en is al gefascineerd door schermpjes dus dat gaat nog wat beloven!

 

Maike
Mijn vader speelt af en toe cities: skylines, maar mijn moeder en zussen gamen helaas niet. Mijn vriend gamed gelukkig ook. Hij speelt vooral League of Legends en Hyrule Warriors op dit moment.

 

Laura

Jazeker, mijn vriend die speelt nog veel meer games dan ik, want hij kan het ook overdag doen. Games recenseren is zijn fulltime baan, lucky bastard! Verder gamet mijn broer ook wel eens, hoewel hij me wel enorm teleurstelde toen hij een paar jaar geleden zijn PlayStation 4 verkocht. Hij is meer een PC-LAN-nerd, en dan speelt hij het liefst mega-oude games zoals StarCraft en Command & Conquer.

Sam
We zijn al een aardig Gamers gezin hier thuis. Mijn dochter vind gamen al net zo leuk als haar mama. Ze speelt graag Rayman Legends, MarioKart 8 en onlangs heeft ze Journey vol bewondering gespeeld. Mijn vriend speelt ook graag momenteel zijn we samen bezig in Black Desert Online. Hij is fan van Zelda en wilt graag ook de The Legend of Zelda: Twilight Princess, al vrees ik dat ik hem dan voorlopig even niet meer achter het scherm vandaan zie komen. Geeft ook niets kan ik gewoon lekker verder met FarCry: Primal.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.