Ga jij jouw valentijn met een ontbijt op bed verrassen? Dan kan een eitje natuurlijk niet ontbreken. De Fred Ontbijtvorm is super handig voor het bakken van je ei in een leuke vorm. Er zijn wel 5 verschillende vormen.

img_fredontbijtvorm2

Ik heb de Fred Ontbijtvorm mogen testen in de vorm van een schedel. Van alle vormpjes vond ik deze het meest game gerelateerd. De vorm weegt 59 gram, heeft een doorsnede van 13 cm en is gemaakt van hitte bestendig siliconen. Hij past dus mooi in je koekenpan en de vaatwasser.

IMG-20160202-WA0010

In de ontbijtvorm worden de ogen van de schedel omhoog gedragen door verbindingen aan de zijkant. Zo zweven de ogen een beetje van de pan waardoor het eiwit lang loopt en het eigeel blijft zitten. In de neus zit een kleine uitsparing. Zorg dat deze naar boven ligt want anders loopt al je ei onder het vormpje door.

img_funnyside_pannekoek

Op de site staat aangegeven dat je ook pannenkoeken kan bakken in de Fred Ontbijtvorm. Zoals je kan begrijpen moest ik dit ook testen. De ogen komen niet goed naar voren in de pannenkoek en het beslag blijft langs de randen van het vormpje plakken. Ook is het keren van de pannenkoek zeer lastig. De ontbijtvorm is dus beter geschikt voor het bakken van eieren. De Fred Ontbijtvormen kan je kopen via ditverzinjeniet.nl voor €11,95

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.