Wat voor gamecadeautje zou jij graag voor Valentijnsdag krijgen? dat is wat de Female Asking Questions deze week wil weten. Immers is het dit weekend Valentijnsdag, de dag van de liefde, van de mysterieuze ansichtkaartjes en natuurlijk van de commercie. Gaan de dames voor grote cadeaus of blijven ze bescheiden?

Artikel_FAQ_Patricia

Ik weet wel wat voor gamecadeautje mijn man graag zou willen hebben, een PlayStation 4. Maar we doen niet echt aan die commerciële business mee. Natuurlijk heb ik altijd wel wat wensen op mijn lijstje staan!

Artikel_FAQ_Sandra

Ik zou het het leukst vinden dat als ik een gamecadeautje krijg voor Valentijnsdag, dat het een game is wat ik samen met mijn vriend kan doen. We zijn gek op co-op games en maken daarom vaak bewust gameaankopen waarvan we weten dat we ze samen kunnen spelen.
Artikel_FAQ_Celine
Een lief kaartje met de tekst: wil jij mijn player 2 zijn of in het engels geschreven en dan twee game personages of twee controllers. Je kan het op internet wel vinden wat ik bedoel. Dat lijkt me echt super om te krijgen.
ELISE
Ik vier geen valentijnsdag, maar moest ik het vieren denk ik Dying Light the following, want die komt uit op 9 februari.
Artikel_FAQ_Laura
Als ik hem niet te reviewen krijg, dan wil ik graag Unravel voor Valentijnsdag. Deze mooie en schattige game over het rode wollenpoppetje Yarny verschijnt deze week op de consoles en het zachtaardige karakter van het personage en de game maken het ook een ideale titel om cadeau te doen op deze romantische dag.
Artikel_FAQ_Sam
Nu we een Wii U in huis hebben zou ik graag Mario Maker voor valentijnsdag willen. Het is voor mij een stukje nostalgie en het is een game die leuk is voor het hele gezin. Maar om even heel zoetsappig te zijn het liefst wil ik een heerlijk verwen dagje in de vorm van huispak aan, console/pc aan, lekkere hapjes in de koelkast en gewoon samen genieten en gamen.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.