De Female Asking Questions is terug om de dames van Female-Gamers en jij als lezer het vuur aan de schenen te leggen. Geen ethische moraal ditmaal, geen ingewikkelde kwesties: Wat is je favo Nintendo-game allertijden?

Artikel_FAQ_Patricia

Allertijden is best een hele tijd. Als ik dan even na ga dat ik al vanaf de NES in aanraking ben gekomen met de Nintendo-games dan is er een hoop na te denken welke game mijn favoriet is. Er zijn verschillende consoles en handhelds geweest natuurlijk en de helft heb ik niet gespeeld en kan ik al schrappen! Ik wil ook niet afgezaagd komen met een Mario titel (al komt dat toch aardig in de buurt)! Ga ik dan voor een game die ik bijna een jaar lang op de NDS heb gespeeld of grijs speel op de Wii U? Ik denk toch dat ik voor de LEGO games ga en dan LEGO City Undercover.

Artikel_FAQ_Sandra

Ik vind Pikmin 3 toch echt super leuk! Die kleine schattige wezentjes en dan allemaal mooi kleurrijk fruit meenemen en schattige monstertjes verslaan. Het is echt één van mijn favoriete Nintendo-games.

Artikel_FAQ_Celine

De allereerste Nintendogs is mijn favoriet. Ik kocht het spel samen met mijn eerste Nintendo DS.
ELISE
Mario Sunshine. Dit heb ik op mijn gamecube meerdere malen uitgespeeld. Vind het nog altijd een super leuke game. Op een tweede plaats denk ik Mario Galaxy of Mariokart voor de N64.
Artikel_FAQ_Laura
Ik kan niet goed kiezen tussen The Legend of Zelda: A Link to the Past en Super Mario World, want deze zijn echt gelijk in coolheid wat mij betreft. Een beetje nostalgisch is het natuurlijk wel, maar dit zijn games die nog steeds briljant zijn om te spelen. Ik vind dat ze de tand des tijds enorm goed hebben doorstaan en ik word er nog steeds vrolijk als ik alleen al de soundtrack ervan hoor.

Artikel_FAQ_Sam

Nu ik eindelijk ook een Wii U heb speel ik heel veel Mario Kart 8 met mijn dochtertje. Toch moet ik zeggen dat Super Mario Bros hoe afgezaagd het ook klinkt mijn favoriete Nintendo game is. Heel simpel daar is mijn liefde voor gamen begonnen. Mijn vader kwam thuis met een NES en uren zat ik achter de console met Mario te spelen. Destijds was er ook nog een tv show met Mario en Luigi wat ik helemaal geweldig vond. Naast Super Mario Bros heb ik ook nog hele fijne herinneringen aan Paperboy. Nu ik er wat langer over nadenk hebben Paperboy en Super Mario Bros een gedeelde nummer een plaats bij me. Ik heb jaren later Paperboy ook nog op de Gameboy Advance gespeeld.

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.