Dit jaar word voor het eerst door Showmasters, organisatie achter Global Comic Con, een Amsterdam Comic Con organiseren in de RAI op 27 en 28 augustus. De echte horror en fantasy fans moeten een bezoek aan dit evenement echt niet missen! Dus skip je vakantie, boek hem om en nee die verjaardag van je tante kan je echt wel een keer missen.

De Freddie van Nightmare On Elmstreet, Robert Englund, is aanwezig dus dat wordt griezelen. James Masters je weet wel die blonde uit Buffy The Vampire Slayer zal er ook bij zijn. Een van mijn favoriete karakters uit Lord Of The Rings, Sam aka Sean Astin, is er en dus moet ik echt even mijn naamgenoot met dezelfde trouwe eigenschappen de hand schudden. Naast deze bevestigingen hebben ze als teaser dat er ook een aantal karakters uit Game of Thrones aanwezig zijn. Dus het ziet ernaar uit dat we Amsterdam Comic Con echt niet moeten missen!

Tijdens de Amsterdam Comic Con worden er ook cosplay wedstrijden, lezingen, panels tentoonstellingen, game area en comic zone georganisseerd. Via latere persberichten worden er ook andere internationale film/comicbook artiesten bekend gemaakt die ze naar Nederland willen halen. De organisatie Showmasters is in Groot-Brittannie ook bekend met de officiële Star Trek Convention en uiteraard kijk ik ernaar uit dat ze die ook snel naar Nederland brengen! Dus zet in je agenda maar alvast neer, 27 en 28 Augustus Amsterdam Comic Con.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.