Voor mijn winter in games gaan we het hebben over Delicious – Emily’s Hopes and Fears. Een time management game waarin  je een restaurant runt. Hopes and Fears is een vervolg op de Delicious serie waarin je Patrick en Emily volgt.

img_Winter_in_Games_Delicious_1

Gedurende de serie krijgen ze een dochter genaamd Paige. In dit deel van de serie word Paige ernstig ziek en weten de dokters niet wat ze er aan moeten doen. Echter, Patrick is vastberaden zijn dochter te redden aan de hand van een oud dagboek van zijn grootvader. Je volgt Emily terwijl ze zorgt voor Paige en Patrick op zijn tocht naar een geneesmiddel voor zijn dochter door ijzige gebieden.

img_Winter_in_Games_Delicious_2

Je verplaatst je steeds door verschillende gebieden naarmate je verder komt in het verhaal. Daarnaast kun je steeds je menu veranderen met nieuwe producten die je vrij speelt. Daarnaast kun je ook je interieur upgraden met je in game verdiende geld. Daarnaast verdien je ook diamanten waarmee je cadeautjes kunt kopen voor Paige.

img_Winter_in_Games_Delicious_3

Als je alle levels binnen het gebied hebt uitgespeeld kunt je verder naar het volgende gebied. Daarnaast zijn er nog roze levels waarin je extra diamanten kunt verzamelen door speciale uitdagingen te doen.

img_Winter_in_Games_Delicious_4

Je moet er natuurlijk voor zorgen dat je de klanten zo snel mogelijk helpt om een goede score te krijgen.  Maar je krijgt ook extra punten als je combo’s maakt.

Ongeveer de helft van dit spel bevind zich in de sneeuw, dus je kunt je winter pret hier zeker op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.