Naast games zijn we dol op gadgets, dieren en nog heel veel meer maar wij mochten onder andere de Zoomer Kitty proberen! Een robot kat en via dit Plog (Picture log) bericht deel ik het uitpak proces en ook wat mijn kat van zijn concurrent denkt.

zoomer_kitty_unboxing01

Daar is ze dan, mijn nieuwe Kitty! Ziet ze er niet schattig uit? Blijkbaar heeft ze ook haar eigen speeltje meegenomen, ik ben benieuwd.

zoomer_kitty_unboxing02

Natuurlijk is er ook een achterkant van de doos. Hier staan een paar voorbeelden van wat Kitty kan.

zoomer_kitty_unboxing03

Ook mijn eigen kat Bouncer is nieuwsgierig! Tot nu toe vindt hij het ‘leuk’. In de doos zit de volgende doos met Kitty erin.

zoomer_kitty_unboxing04

Nadat ik alles heb uitgepakt is dit de buit. Kitty heeft nog geen staartje, heeft blijkbaar eens stekkertje nodig en daar is haar speelballetje. En een boekje..

zoomer_kitty_unboxing05

De staart klik je zo op Kitty, ze heeft zelfs snorhaartjes. Alles is flexibel en beweegbaar.

zoomer_kitty_unboxing06

Kijk dat hoe leuk!! Om voor het eerst met Kitty aan de slag te moeten moet ze eerst aan de lader. Ik moet dus nog even wachten tot ik kan zien wat ze kan.

zoomer_kitty_unboxing07

Het laadproces gaat via de bijgeleverde USB kabel die je in je PC of laptop kan doen. Ook kan je ze in een USB stekker plaatsen, er zit in elk geval geen gewone stekker bij. Na ruim een half uur is ze opgeladen.

zoomer_kitty_unboxing08

Aan de onderkant kan je Kitty aanzetten en zit ook de mogelijkheid om d’r via de stekker op te laden.

zoomer_kitty_unboxing09

Kitty heeft op deze foto groene ogen, maar als je haar aan hebt gesloten om op te laden worden haar ogen rood. Als ze volledig is opgeladen worden haar oogjes dus groen. Ze kunnen ook nog andere kleuren krijgen maar daar kom ik in de review op terug.

zoomer_kitty_unboxing10

Hier gaat Kitty door de kamer. Mijn eigen kat weet hier nog niet wat hij ermee aan moet.

zoomer_kitty_unboxing12

Maar eens van dichterbij bekijken en besnuffelen… Wat Bouncer van Kitty vindt lees je later in de review van deze Zoomer Kitty.

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.