Met de start van het nieuwe jaar zijn de meeste mensen al vooruit aan het lopen op de zomer: wanneer plannen we onze vakantie, waar gaan we heen? Of je nou de zon opzoekt met een mooi luxe hotel of je kiest de gezellige camping hier in Nederland, een toilettas komt altijd uit! Daarnaast heb ik heel wat meer functies voor die prachtige cassette tas gevonden!

img_cassette_toillettas_1

Het eerste wat mij opviel aan deze cassette toilettas was dat hij veel groter was dan ik had gedacht! Ik heb een elektrische tandenborstel die ik voorheen in mijn vorige kapotte toilettas nét erin kon krijgen, als ik het helemaal schuin in de tas schoof. Deze toilettas lijkt qua lengte niet veel groter, maar hier krijg ik mijn tandenborstel gemakkelijk in. Wanneer je met je hand aan de binnenkant even de bodem glad strijkt is hij ook verbazingwekkend breed. Ik bedacht mij geen moment en haalde mijn make-up tas en kast helemaal leeg: hoeveel past er in?

img_cassette_toillettas_3

Zowel de broodnodige toiletspullen als de overbodige make-up taferelen passen met gemak in de tas. De tas heeft niet veel aparte vakjes aan de binnenkant waardoor alles in één vak ligt, maar is hij toch handig. De hoeveelheid ruimte maakt het namelijk ruimschoots goed en de ontzettend leuke print zorgt ervoor dat het mij ook eigenlijk niet uitmaakt of hij extra vakjes heeft of niet. Wij gaan regelmatig naar Zweden om lekker te ontspannen in de natuur, echter zijn wij dol op onze 3DS systemen en games voor onderweg. Je voelt het vast al aankomen: waarom een tas als toilettas gebruiken als je er ook al je games in kan houden voor onderweg?

img_cassette_toillettas_2

Ik ben echt verlieft op de cassette toilettas, ik vind het zonde om zo’n leuke tas alleen te gebruiken als ik op reis ga voor een tandenborstel en deodorant. Persoonlijk denk ik de tas het komende jaar vooral te gebruiken in mijn slaapkamer: een tas waar mijn meest gebruikte make-up en sieraden in bewaard worden. Tenzij ik op reis ga, dan zal de cassette toilettas dienst doen als 3DS en boeken opslag zodat al mijn vermaak veilig op één plek te vinden is. Lijkt jou de cassette toilettas ook een geweldige opslag voor al je make-up, sieraden, toiletspullen of toch je 3DS en games in te bewaren? Neem dan vooral een kijkje op Ditverzinjeniet.nl en laat ons weten wat voor spullen jij in de tas bewaart!

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.