Dit weekend staat voor mij voornamelijk in het teken van een volle dag Geocachen en lekker knutselen aan mijn stoffenprojectjes. Gelukkig heb ik de avonden en zondag nog de hele dag om nog mijn game-uren van de afgelopen week in te halen.

Vrijdagavond begint deze week met het verder spelen van Warframe. Het is een spel wat mijn vriend al weken speelt, maar waar ik maar niet aan wou beginnen. Het is heel futuristisch en ik vond de personages waaruit je kunt kiezen gewoon verschrikkelijk lelijk. Waarom ben ik er dan toch aan begonnen? Ik vond de gameplay zelf wel best leuk om te zien en na iedere avond mijn vriend het spel te zien spelen bedacht ik mij dat ik misschien toch erg koppig ben en het spel gewoon een kans moet geven. Ik ben daarom een paar daagjes terug begonnen en tot nu toe bevalt het wel. Het is niet mijn lievelingsspel maar ik vind het wel leuk om samen te doen. Het spel is bovendien helemaal gratis om te spelen.

Wat bij mij nu langzamerhand een gewoonte wordt is om ieder weekend Banished te spelen. Nu ben ik zaterdag overdag buiten aan het Geocachen, maar ‘s avonds hoop ik nog de energie te hebben om een aantal achievements te halen. Door bijvoorbeeld mijn dorp te laten groeien naar 400 mensen zonder te leven van boerderijen of boomgaarden. Dat groeien van je dorp gaat langzaam als je al je resources stabiel wilt houden, het kan namelijk erg snel mis gaan. Ik ben de tel al kwijt hoe vaak ik opnieuw ben begonnen  omdat ik een enorme babyboom had waardoor er ineens chronisch voedseltekort was en ik te weinig volwassenen had om te bouwen en voedsel te verzamelen. Omdat ik heel graag een aantal achievements wil halen, zal ik daarom wat extra moeite moeten doen om voorzichtig de doelen te bereiken.

Zondag ga ik lekker weer verder met mijn knutselprojectjes waar ik er nog heel wat van in de planning heb. Lekker met stoffen knippen, knoopjes aannaaien enzo. Daarnaast heb ik nog een slaapkamer die nu als stoffenopslag en opslag voor overige rommel die ik dit weekend graag wat verder wil uitzoeken en opruimen. Als laatste hoop ik heel erg, gezien de vorige data waarop de episodes uitkwamen, dat de laatste episode van Minecraft Story Mode ieder moment uit komt. Ik check de afgelopen week al iedere dag omdat ik graag verder wil met de verhaallijn. Het is leuk om te wachten op een episode en er naar uit te kijken, ik wou alleen dat ik van te voren al wist wanneer de volgende uitgebracht zal worden. Het is de vijfde en laatste episode van het verhaal en het kan gebeuren dat deze episode morgen of zondag uitkomt. Dan wil ik er ook meteen mee aan de slag!

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.