Het weekend is altijd een heerlijk moment voor mij om naar uit te kijken. Mijn dochter is dan vrij en dat betekend dat ik gewoon lekker kan uitslapen. Dit weekend komt ook mijn vriend, André die gelukkig ook een gamer is weer naar mij. Dus het aankomend weekend zal weer gevuld zijn met een aantal leuke game sessies.

Vrijdagavond ga ik eerst gezellig bij mijn ouders eten samen met mijn dochter. Dat is een beetje een vast ritueeltje geworden en is altijd gezellig. Als we thuis zijn is het vaak bedtijd en lezen we samen uit een van haar kinderboeken. Haar favoriet is The Gruffalo die ik in het Engels voorlees. De stemmetjes die ik doe, vind ze geweldig. Net als bij vele andere ouders is het tijd voor mezelf zodra Fawn ligt te slapen. Waarschijnlijk ga ik dan even een potje StarCraft 2: Legacy of the Void spelen totdat mijn vriend er is.

Zaterdagochtend gaan we sowieso even uitslapen en dan gezellig samen ontbijten. Mijn dochter heeft me vanmorgen al beloofd dat ze het hele weekend gaat gamen! Nu hebben we sinds Sinterklaas ook een Nintendo Wii U in huis met o.a. MarioKart 8. Ze vindt het altijd leuk om samen een potje te racen. In de loop van de middag gaan we waarschijnlijk even ergens heen, vaak is dit een museum aangezien Fawn en ik een museumkaart hebben. Zodra we weer thuis zijn ga ik koken en zal Fawn waarschijnlijk met haar Robot Dino spelen. Mijn vriend zal dit weekend nog even moeten werken dus die zit achter zijn laptop verscholen. In de avond word de Nintendo Wii U weer aangezet om Xenoblade Chronicles X te spelen, wat is die game groot!

De zondag is bij ons meestal pyjama dag. Gewoon lekker luieren, gamen, bordspel doen, films kijken en tekenen. We plannen helemaal niets in en doen gewoon waar we zin in hebben is echt heerlijk. Voor deze zondag hebben we ook echt niets in gepland maar het kan soms spontaan voorkomen dat we zin hebben om te gaan wandelen. Deze zondag wil ik in ieder geval proberen de game That Dragon Cancer te spelen zonder al te veel tranen te laten. Als het allemaal teveel word gaan we denk ik even samen Minecraft spelen. Wanneer André en ik samen gaan koken zal Fawn waarschijnlijk haar Storio pakken om daar een spelletje op te spelen. Na het eten is het even gezellig nog met elkaar kletsen en spelen voordat het bed ritueel weer begint. Mijn vriend zal hierna weer terug naar Duitsland gaan voor zijn werkweek. Op zondagavond schrijf ik meestal nog de laatste items voor de website, stuur mails uit en werk de laatste administratie bij. Zo zien de weekenden er bij ons meestal uit.

One Comment on “Dit speelt Sam dit weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.