Ik ben superslecht in verjaardagen nu staat er ook niet op mijn verjaardagskalender wanneer de Wii U is uitgekomen. Daar kwam ik via Facebook achter en aangezien ik fan ben van de Wii U wilde ik toch nog een felicitatie de deur uit doen.

wiiu

Alweer drie jaren geleden kwam de Wii U uit en er zijn in de afgelopen jaren heel veel games uitgekomen voor deze console. Maar wat waren nu hele leuke games? Dat is natuurlijk per persoon verschillend maar ik heb naar aanleiding van dit driejarige jubileum een top 3 gemaakt.

LEGO City Undercover
Ik heb al aardig wat uren in LEGO CITY Undercover zitten. De verhaallijn heb ik gevolgd en alle bouwwerken gemaakt. Natuurlijk heb je niet alles vrijgespeeld na het volgen van de verhaallijn en nu speel ik alles opnieuw en rijd ik rond in LEGO City op zoek naar alle items om de game op 100% uit te spelen. Ik ga al richting de 80% en maak progressie. Dat je zo vrij rond kan rijden en op zoek gaat naar diverse items, de grappen en grollen, maakt dat je uren zoet kan zijn met de game vind ik erg fijn. Als ik even een break heb pakt dochterlief het ook graag op en rijdt ze rond in een bus, die uiteraard roze moet zijn!

img_yoshi_woolly_world07

Yoshi’s Woolly world
Die lieve Yoshi! Altijd al een leuke snuiter in de Mario games en enkele eigen games maar in Yoshi’s Woolly World is hij ook nog erg knuffelbaar! Een leuke, vrolijke en gekleurde game die je samen met je vriendje (naar keuze) kan spelen. Hoezo naar keuze? Je kan met de Yoshi’s die je in elkaar hebt gehaakt ook gaan spelen! Ik heb nog niet de collectie compleet, maar ook daar ben ik ook mee bezig!

Funky Barn
Volgens mij was dit mijn eerste Wii U game, Funky Barn. In de game beheer je een boerderij maar niet zoals een gewone boerderij deze heeft robots. Dus aan de ene kant is het makkelijker maar er zijn ook de nodige obstakels waar je rekening mee moet houden. Het is een leuke game het is alleen jammer dat er geen nieuwe levels voor zijn gekomen! Ik heb een tijdje geleden Funky Barn weer uit de kast gehaald, gespeeld en weer opgeborgen om hem er over een x-aantal maanden weer uit te halen en te spelen.

Wat zijn jouw favoriete Wii U games?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.