Het is het einde van het jaar en dit betekend dat de feestdagen er weer aan komen. Je koopt cadeautjes voor vrienden en familie, maar natuurlijk is het ook leuk om iets voor jezelf te kopen. Een kleine beloning aangezien je dit jaar hard hebt gewerkt. Of misschien dat een van je vrienden of je partner jouw graag zou willen opvrolijken met een leuke video game. Hieronder vind je mijn wishlist voor video games.

Luigi’s Mansion 2 (Nintendo 3DS)
Wanneer ik vroeger thuis een video game speelde dan was het een Mario game op de Nintendo 64. Van Mario kart tot Super Mario 64, tot Mario Party. Ik ben altijd ontzettend gek op Nintendo games geweest. Ik was lichtelijk verbaasd toen ik erachter kwam dat er een game was gecreerd met Luigi in de hoofdrol. Echter, na het kijken van de trailer was, en ben ik nog steeds, zeer enthousiast over deze game. Hoe gaaf is het dat je als een Ghostbuster een spokend huis onderzoekt en spoken probeert te vangen. Het is zo anders dan de standaard Mario games dat ik niet kan wachten om dit spel uit te proberen.

Minecraft Story Mode (PC)
Ik hou van schattige games en games waarin ik dingen kan bouwen. Zo ben ik dan ook in eerste instantie bij Minecraft terecht gekomen. Echter wat ik een beetje miste in Minecraft was een verhaal om te volgen en uit te spelen. Daarom ben ik heel blij dat Minecraft: Story Mode is ontwikkeld. Ik ben heel nieuwsgierig naar waar het verhaal heen zal leiden. Daarnaast ben ik benieuwd naar hoe alle bekende figuren allemaal zijn neergezet. Ook is het niet onbelangrijk om te noemen dat Minecraft er altijd geweldig mooi en vrolijk uitziet.

Hyrule Warriors (Wii U)
Vanaf het moment dat Hyrule Warriors bekend werd gemaakt, wou ik deze game al spelen. Ondanks dat ik niet zoveel Zelda games heb gespeeld was ik direct verliefd op deze game. Prachtige karacters, een mooie wereld en zoveel mogelijk slechteriken in elkaar slaan. Zo hoort een game eruit te zien. Ik ben alleen een klein beetje aan het twijfelen of ik liever de Wii U versie wil of dat ik nog even wacht op de release van Hyrule Warriors: Legends voor de Nintendo 3DS.

De Sims 4 – aan het werk (PC)
Pas geleden heb ik the Sims 4 gekocht. Ik heb deze game vooral gekocht omdat ik de uitbreiding genaamd ‘Aan het werk’ wou spelen. Helaas was het iets te duur om beide games te kopen, dus de uitbreiding moest ik laten liggen. Echter, aangezien Kerst er nu aan komt kan ik misschien eindelijk deze game kopen en mijn sims aan het werk zetten.

Super Mario Maker (Wii U)
De laatste game die ik heb toegevoegd aan deze lijst is Super Mario Maker. In eerste instantie was ik niet weg van deze game, maar na een paar gameplay video’s kijken moet ik toegeven dat ik ook graag leuke levels wil bouwen en deze wil uitwisselen met vrienden. Het ziet er zo leuk en creatief uit. Voor een momentje voel je je even als een amateur level ontwerpen. Hoe gaaf is dat.

Wat vind jij van mijn wishlist van Nintendo en PC games? Zijn er games die jij dit jaar hopelijk onder de kerstboom gaat vinden? Laat mij in de comments weten hoe jouw wishlist eruit ziet en wat je vind van de games die ik zojuist heb genoemd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.