Drawn Story
In Drawn Story kan je de held worden van het papieren wereldje waar het spel om draait. Je helpt een stickpoppetje door de wereld door dingen voor hem te tekenen als artiest zijnde. Je zult diverse puzzels en problemen tegenkomen waar je oplossingen voor moet bedenken. Geef je hem een wapen om mee te vechten of een schild om mee te verdedigen? De deur zit op slot: teken je meteen een sleutel voor hem of vind je het veel leuker als hij de deur kapot slaat met een bijl? Als je dit leuk vind klinken probeer dan zeker de demo uit op de officiële website.

Quest of Souls
Lekker terug naar de negentiger jaren met een pixel game die bomvol actie zit: dat is Quest of Souls. Als Burnhilde zal je je door diverse hordes met vijanden en eindbazen moeten vechten. Dit kan je doen door onder andere brandende schedels te schieten of de elementen in je voordeel te gebruiken met bijvoorbeeld ijs als wapen! Met een Single Player, Multiplayer en Co-op modus zal dit spel voor leuke hectische avonden met je vrienden zorgen.

Slap Village
Slap Village is een prachtig hilarisch spel wat meteen de herinneringen aan de tekenfilms van vroeger oproept. De point and click game is erg interactief en grappig en leuk voor alle leeftijden. Alles is met de hand getekend en geeft een leuke sfeer aan het spel. Gesprekken met de personages geven de ruimte om je eigen antwoorden te kiezen, puzzels zullen je tussentijds druk aan het denken zetten en minigames die leuk op het verhaal aansluiten zullen je aan het lachen brengen.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.