Enkele weken geleden is Mario & Luigi: Paper Jam Bros verschenen. Het is een combinatie van Paper Mario en Mario & Luigi en het eindresultaat is heel goed! De Female Asking Questions wil weten: van welke twee games zou jij nou graag een mix zien?

Artikel_FAQ_Sandra

Dat is een moeilijke vraag eigenlijk, want er bestaan al zo veel soorten games dat een combinatie die ik zou maken voor gameplay, vast al bestaat in een game die ik misschien niet ken. Wat mij misschien wel erg leuk lijkt is een combinatie van The Sims in een soort steentijd, echt verzamelen en jagen op je eten maar ook je grot wat huiselijker maken met geraapte grassen, mos en misschien zelfs een kampvuurtje leren maken. Vaardigheden als jagen, kruidenkunde, vuur maken, bouwen en zelfs muurschilderingen maken zouden kunnen. Dan zou ik wel een open wereld maken om door te kunnen lopen, niet het grid wat je standaard bij de Sims eigenlijk krijgt. En first person of third person view zou leuk zijn, in plaats van bird view.

Artikel_FAQ_Celine

De twee games waar ik graag een mix van wil zien word een beetje lastig. Mijn top 2 games bestaan uit League of legends en Pokémon. Om deze games samen te voegen in één game word heeeeeeeeeel lastig.

Artikel_FAQ_Laura

Ik zou graag een goede platformer willen zien met vrouwtjes in de hoofdrol, dus laat ik zeggen: een huwelijk tussen Super Mario 3D World en Mirror’s Edge. Er zijn wel enkele indiegames die in de buurt komen, maar ik zou het dan zelf iets meer naar het schattige van Mario laten neigen. Maar goed, dit is natuurlijk een heel raar idee. Kom liever maar gewoon met die Super Princess Peach-combi van Super Mario Galaxy alsjeblieft!

JennyD

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.