Poltergus
Gus heeft niet echt veel geluk: zijn televisieploeg en hijzelf hebben per ongeluk de geestenwereld en de ‘echte’ wereld samen gebracht. Hij verloor hierdoor zijn carrière op tv maar heeft er wel een vriendin bij gekregen: een spook! Samen met Nancy het spook zal hij op zoek gaan naar spoken die nog steeds rond willen spoken bij mensen, in plaats van vredelievend samenleven. Dit spel heeft een heel leuke en verfrissende kijk op het oude bekende point-and-click systeem, en in de 3D wereld is dit een hele leuke belevenis geworden. Met volledige controle over de camera en over Gus kan jij samen met Nancy op zoek gaan naar hints en aanwijzingen in dit prachtige spel!

Ram Boe
Een dappere bergbeklimmer hoort van een ijzige demon die de bergtopper terroriseert. De bergbeklimmer wou naar boven om de demon te verslaan, maar was helaas niet sterk genoeg. Zijn ziel kwam in een rune vast te zitten, maar al gauw kon hij daaruit ontsnappen: door een ram over te nemen. Nu moet hij als de ram genaamd Boe in allerlei moeilijke levels runes offeren aan een mysterieus gat in de grond. Dit spel wordt snel moeilijker en geeft daardoor veel uitdaging, en daarnaast is de verhaallijn nog schattig ook!

Marooners
Een echte partygame voor jou en al je vrienden: in Marooners krijg je een eilandbewoner die je kunt besturen. Vanaf het eerste minispel zal je zowel vaardigheden als geluk moeten hebben om je vrienden te verslaan. Je kunt zelfs met zes vrienden tegelijkertijd spelen via zowel LAN als Online. Daarnaast bevat Marooners een zeer uitdagende modus waarbij je meerdere minigames tegelijkertijd speelt en constant op onverwachte momenten moet wisselen tussen de spellen.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.