Mij verrassen doe je niet, alleen, met een paar leuke schoenen. Nee eerlijk gezegd krijg ik het liefst verrassingen in de vorm van ervaringen. Games zijn in mijn ogen ook virtuele ervaringen. Nu ben ik gezegend dat ik voor Female-Gamers mag schrijven en regelmatig een game die ik graag wil spelen op mijn deurmat of in mijn digitaal postvak valt. Toch heb ik nog een aantal games op mijn Games Wishlist staan. Omdat zowel Sinterklaas en Kerst hier in huis gevierd wordt heb ik een vermoeden dat een van de twee me best wilt verrassen met een leuke game.

Just Dance 2016 (Xbox One)

img_Sam_gamewishlist_03
Als mama kijk je soms niet alleen naar games die je zelf graag wilt spelen, maar ook naar games waarvan je zeker weet dat je kind die graag zou willen mee spelen. Mijn eerste game is dan ook Just Dance 2016. Fawn had enorm veel plezier met de demo van Just Dance 2016 en ik vond het heerlijk om haar zo vrolijk te zien dansen. Dus lieve Sint, Piet en Kerstman een Just Dance 2016 zou erg leuk zijn voor dit dansduo Sam en Fawn.

Anno 2205 (PC)

img_Sam_gamewishlist_04
Ik vind het heerlijk om soms urenlang strategisch bezig te zijn. Het bouwen van een eigen stad een goede infrastructuur en het bedenken van een juiste economie en industrie. Wat kan ik zeggen het is heerlijk om een soort van god te spelen zo nu en dan, zei ik dat nu echt?! De Anno serie is nu ook naar de ruimte gegaan wat mij alleen maar nog enthousiaster maakt om deze game te spelen. Mocht deze game in mijn bezit raken vrees ik wel voor mijn sociale contacten en andere game activiteiten. Zit ik eenmaal in mijn eigen universum dan ben ik er niet makkelijk uit te krijgen.

De Sims 4 Beleef het Samen (PC)

img_Sam_gamewishlist_01
Dit is een game die als een rode draad door mijn gamer leven loopt. Ik heb altijd geprobeerd alle uitbreidingen te verzamelen. Trots was ik dan ook toen ik alle bonuslampen in de Sims 4 had door de aanschaf van alle uitbreidingen van de Sims 3. Ja het kost wel even wat maar goed nu kan ik wel iedere kamer een unieke inspiratie geven. De nieuwste uitbreiding hoort dus zeker ook op mijn Games Wishlist. Ik wil aan de slag in nieuwe omgevingen en mijn huizen weer in een andere stijl bouwen. De nieuwe mogelijkheden zoals het creëren van een eigen club is zeker een leuke aanvulling binnen de Sims 4.

SOMA (PC)

img_Sam_gamewishlist_02
Nu vind ik griezelen soms ook best leuk om te doen en als dit nu ook nog kan in een Sci-Fi sfeertje… De game SOMA heeft enorme positieve feedback en eerlijk is eerlijk de trailers zien er alleen al griezelig uit. Nu heb ik van dezelfde makers ook al Amnesia kunnen spelen en ook die als griezelig ervaren. Het lijkt me heerlijk om deze game te streamen zodat ik me iets minder alleen voel en niet zo bang hoef te zijn.

ARK: Survival Evolved (PC)

img_Sam_gamewishlist_05
Last but certainly not least ARK: Survival Evolved. De reden waarom deze game mij nu zo leuk lijkt is omdat het een open wereld game is. Je komt in een wereld vol met dinosauriërs en andere prehistorische wezens. Je moet overleven door zelf items te maken, eten te verbouwen en ook je onderdak. Het is zelfs mogelijk om op een dino te rijden als dit niet gaaf is dan weet ik het ook niet meer! Wat ik daarnaast erg fijn vind is dat de game samen gespeeld kan worden met anderen maar je kan ook gewoon de wereld lekker in je eentje lokaal ontdekken.

Tot zover mijn wishlist, ik heb er nu rekening mee gehouden dat deze games door Sinterklaas of Kerstman gekocht kunnen worden. Wanneer ik een lijst moet maken met games die volgend jaar verschijnen wordt het een nog langer lijstje. Maar goed eens een gamer altijd een gamer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.