Naast Fable is er een game die mij nog meer aan een scherm wist te kluisteren, World of Warcraft. Mijn toewijding aan World of Warcraft lag tussen een fanatieke gamer en verslaafde gamer in. Het enige wat me nog van dat laatste weerhield was dat ik nog wel naar school ging en nog enige sociale activiteiten buiten mijn PC onderhield. Inmiddels heb ik mijn band met World of Warcraft aardig onder controle. Toch doet Blizzard iets bijzonders met mij wanneer ik de fijne wereld van World of Warcraft betreed. Dit zijn de vele events die betrekking hebben met de werkelijke wereld.

img_wow_halloween_01

Gisteren was het uiteraard Halloween en ook dit jaar pakte World of Warcraft uit tijdens dit event. Je kon verschillende Hallow’s End goodies winnen. Er was zelfs een ontzettend gave mount te verkrijgen, The Horseman’s Reins. Een flying mount in de vorm van een paard ook wel bekend als de Headless Horseman’s Mount. Het is een mount die al langere tijd rond gaat in World of Warcraft. Wat voor de Garrison fans onder ons leuk was tijdens dit jaars Hallow’s End waren de speciale Garrison Decorations. Je kon je Garrison onder andere versieren met Creepy Crawlers (box gevuld met speciale ratten, maden en spinnen) of wat dacht je van de Hallow’s Glow (pompoen lantaarns overal). Heb je net als mij ook een voorliefde voor verschillende pets dan kon je nu ook een Ghastly Rat, Ghost Maggot of Spectral Spinner verzamelen. Laatstgenoemde heb ik nog snel aan mijn pet verzameling weten toe te voegen. De wereld had ook een heerlijk spookachtig sausje. Zo vlogen er verschillende spoken rond, kon je spookachtige muziek beluisteren en ook in Stormwind kon de Alliance terecht voor hun dosis griezelen.

img_wow_halloween_03

Je hoort het al allemaal weer items en onderdelen die je tijdens de feestdagen weten te kluisteren binnen de door Blizzard gecreëerde wereld. Persoonlijk vind ik het heerlijk deze in-game events. Ik kan me nog goed mijn eerste kerst in World of Warcraft herinneren. Overal cadeautjes verzamelen en dan de vreugde van het uitpakken, ja zo verslaafd was ik. Maar naast de in-game activiteiten was er dit jaar ook een Halloween Pumpkin Contest. Hierbij kon je foto’s insturen van je gesneden pompoen. De winnaar dit jaar was Adrien Roubens uit België en de overige vier uit Amerika waren Erin Murphy, Raine Pye, Pablito Tumbos Jr. en Wenjing Kang en Xiao Wan. Wil je hun skills bewonderen dan kan dat via deze link.

img_wow_halloween_02

Ondertussen zijn er meer events van start gegaan binnen de Blizzard wereld. Zo is dit weekend ook de e-sports world championships van start gegaan in aanloop naar Blizzcon wat op 6-7 november gehouden word. Digitale tickets zijn nog steeds verkrijgbaar via deze link. Met zo’n enorme groep fans achter je wil je ook iets terug geven aan de gemeenschap. Dit jaar wordt er een veiling gehouden voor een goed doel, Children’s Hospital of Orange County. Zo kan je bieden op een World of Warcraft Dell XPS Laptop gesigneerd door Ozzy Osbourne. Wil je meer hierover weten kijk dan snel op de auction site van Blizzcon.

Heb jij nog leuke dingen weten te verzamelen dit jaar tijdens de events?

img_wow_halloween_04

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.