Je hoort de regen buiten vallen en de wind langs het huis waaien; het is duidelijk herfst en dat betekend maar een ding. Zo min mogelijk naar buiten gaan en lekker binnen zitten gamen. Tijdens het gamen zal je natuurlijk wel dorst krijgen en hoe leuk is het dan als je jouw koffie, thee of warme chocolademelk kan drinken in stijl. Voor de oldskool gamers onder ons is deze Pac-Man Heat Change Mug dan misschien een leuke verassing, want zoals de naam al zegt, verandert deze mok wanneer je er warm drinken in doet. Lees mijn bevindingen erover hieronder.

img_pac_man_mug_1 img_pac_man_mug_2

De Pac-Man Heat Change Mug is een prachtige zwarte mok waar je in eerste instantie alleen een dolhof in het zwart met blauw op ziet staan. De mok voelt ook heel stevig aan. Echter, wanneer je warm drinken in deze mok doet, verschijnen Pacman, de spookjes en andere bekende pacman items op de mok. Dit heb ik natuurlijk zelf even getest met warme Chai-tea. Ik heb wat Chai-tea poeder in de mok gedaan en hier daarna direct water, uit de waterkoker, bij gedaan. Zoals je kan zien op de foto’s hieronder kwam Pac-Man direct tevoorschijn.

img_pac_man_mug_6 img_pac_man_mug_5

Zolang de mok warm blijft, blijf je Pac-Man ook zien. Kortom, het duurt wel even voordat Pac-Man en de spookjes weer verdwijnen. Dit is overigens ook een goede indicatie over of jouw drinken nog warm is of niet. Kan je Pac-Man niet zien dan is het misschien tijd voor een nieuwe kop koffie of thee. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten dat deze mok niet in de magnetron of afwasmachine mag. Al vind ik dit persoonlijk geen probleem.

img_pac_man_mug_4 img_pac_man_mug_3

Ik vind de Pac-Man Heat Change Mug een leuke mok om te gebruiken tijdens deze koude dagen. Het is ontzettend leuk om te zien hoe de mok verandert zodra je er warm drinken in doet. Daarnaast is het natuurlijk ook een ontzettend leuk idee voor een Sinterklaas/Kerst cadeautje. Vraag jij je nu af waar je deze mok kan vinden? Neem dan vooral een kijkje op de website Ditverzinjeniet.nl en laat ons ook weten wat jij van deze gadget vind.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.