Het feestdagenseizoen komt eraan. We hebben ons al volgevreten aan de veel te vroeg in de winkels liggende kruidnoten, de borstplaat van de banketbakker heeft onze tanden al verwoest en dan moeten we nu ook nog gaan nadenken over een verlanglijstje. Help! De Female Asking Questions wil alle geeks op de wereld helpen en laat het daarom aan de dames van Female-Gamers over: Welke gamegerelateerde gadget zet jij op je verlanglijstje?

Artikel_FAQ_Maike

Op dit moment ben ik aan het sparen voor een nieuwe headset. Ik wil namelijk een van de prachtige Razer headsets. Dus misschien dat ik die voor mezelf koop vlak voor de feestdagen.

Artikel_FAQ_Sandra

Wat betreft games/amiibo heb ik zát op mijn lijstje staan. Wat gadgets betreft ietsjes minder. Een paar dingen die ik echt nog zou willen hebben wat gadget-achtig is, is de Tetris-lamp die ik op diverse webshops en in diverse winkels heb gezien. In de winter is het zo veel donker en dan is een gezellig lampje naast de tv wel leuk.

Artikel_FAQ_Laura

Ik heb voor mezelf een afweging moeten maken van wat ik nou ga sparen: Amiibo, LEGO Dimensions, Disney Infinity of Skylanders SuperChargers. Helaas voor de kerstman en Sinterklaas heb ik voor LEGO Dimensions gekozen. Ik wil heel graag alles hebben van die game om hem helemaal tot in de puntjes uit te spelen en te kennen. Verder heb ik niet echt gadgets op mijn lijstje, ik heb al een mooie koptelefoon. Wat ik misschien wel op mijn lijstje zet zijn knuffeltjes van Disney Tsum Tsum, want die zijn zo schattig en soms moeilijk verkrijgbaar.

Artikel_FAQ_Mirjam

Ik zou wel graag een smartwatch willen… Maar of ik er een krijg…..denk ik niet!

Artikel_FAQ_Patricia

Oh man, wat lastig… Ik heb er nog niet over nagedacht maar aangezien ik Sinterklaas vier, met daaropvolgend mijn verjaardag en dan komt de kerstman nog langs, denk ik dat ik ga voor de LEGO Dimensions uitbreidingsetjes!

Artikel_FAQ_Sam

 

 

 

Oeh dat is een lastige ik heb zoveel gadgets op mijn wishlist. Al een hele tijd zit ik te twijfelen om een Wii U aan te schaffen en een Nintendo 3DS moet ook maar eens in huis gehaald worden. Maar wat ik het allerliefst zou willen is een nieuwe scherm voor mijn PC. Die ik nu heb is prima maar begint toch echt wat ouderdomskwaaltjes te vertonen tijd voor een nieuwe dus!

About JennyD

Jenny schrijft graag over games, films en tech. Als ze niet te laat is met op play drukken als haar katten debiel doen, dan is ze in de bioscoop te vinden, cocktails aan het drinken of aan het genieten van een hiphopfeestje.

View all posts by JennyD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.