Games zijn net als schoenen, Je kan er niet genoeg van hebben. Zodra de ene game uitkomt zit ik met mijn gedachte alweer bij de volgende game. Iedereen heeft wel games waar hij of zij naar uitkijkt. Zo heb ik net als Patricia ook een wenslijstje met games waar ik mij op verheug.

Rollercoaster Tycoon World (PC)
Of ik nou in het echte leven in de rij moet staan voor een achtbaan of voor deze game, Ik doe het beide met liefde. Ik ben een groot fan van de Rollercoaster Tycoon series en verheug mij zeer op deze game. Pretparken vind ik echt leuk om te bezoeken en om dan zelf je eigen park plus achtbanen te mogen maken vind ik dat natuurlijk super! Ik ben benieuwd met welke nieuwe dingen Atari nu weer komt.

img_wens1rollercoaster

Just Dance 2016 (Wii U)
Niet zo heel lang geleden is Just Dance 2016 uitgekomen. Ik heb de game zelf nog niet gespeeld maar alle eerdere delen liggen bij mij thuis mooi op een hoopje. Deze dansjes ken ik onderhand allemaal wel, ik ben klaar voor het echte werk. Mijn zus en ik verbouwen de halve woonkamer altijd zodat wij uitgebreid kunnen gaan dansen! Just Dance 2016 staat zeker op mijn wenslijstje niet alleen voor de dansjes maar ook voor de gezelligheid die wij altijd hebben.

img_wens2justdance

Pokken Tournament (Wii U)
Vanaf de eerste geruchten over Pokémon en Tekken Tournement bleef ik er in geloven dat de game ooit naar Wii U zal komen. Pokken Tournament maakt zijn begin bij de Japanse speelautomaten maar maakt nu een opkomst naar de leukste Nintendo console als je het aan mij vraagt. Vanaf 2016 zal deze game te spelen zijn op Wii U. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze game want ik hou van Pokémon en Tekken!

img_wens3pokkentournament

Super Mario Maker(Wii U)
Deze wens is gelukkig al uitgekomen. Voor Female-Gamers mocht ik Super Mario Maker reviewen en dat verslag lees je hier. Super Mario Maker is een spel waarbij je jouw eigen Mario levels kan maken. In deze game is alles mogelijk. Zolang jij hem zelf nog uit kan spelen is alles geoorloofd. Hoe langer je bouwt hoe meer spullen je vrij speelt.

IMG_SuperMarioMaker_1

Zoals je hebt kunnen lezen zijn dit de games waar ik naar aftel voor de komende maanden. Heb jij ook een van deze games op jouw wenslijst staan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.