In samenwerking met Ditverzinjeniet.nl mogen wij een aantal zeer leuke gadgets testen. Vandaag trap ik af met de Mario Snor Bijtring die ik natuurlijk niet zelf heb getest maar mijn zoontje van een half jaar!

gadget_ditverzinjeninet_mario_bijtring_01gadget_ditverzinjeninet_mario_bijtring_02

Ik zal je een hoop mama-geneuzel besparen maar elk kindje krijgt op een gegeven moment tandjes en ze vinden het fijn om op ‘iets’ te knagen. Je hebt diverse bijtringen of andere soort (verantwoorde) koelelementen die je aan je kleintje kan geven. En daar is dan deze Mario Snor Bijtring!

gadget_ditverzinjeninet_mario_bijtring_03gadget_ditverzinjeninet_mario_bijtring_04

Belangrijk om te weten is dat deze bijtring PVC-vrij en BPA-vrij is en dus niet schadelijk is voor je kleintje. Dan nog een belangrijk puntje, schoonmaken voor het eerste gebruik. Je kan hem via een sopje (afwasmiddel) met heet water schoonmaken en goed afspoelen, of je kan hem in de vaatwasser doen (wel bovenin) en zo moet hij ook klaar zijn voor gebruik. Omdat ik graag kies voor de makkelijke weg heb ik hem in de vaatwasser gelegd.

gadget_ditverzinjeninet_mario_bijtring_05gadget_ditverzinjeninet_mario_bijtring_09

Voordat ik hem aan mijn zoontje heb gegeven heb ik hem nog wel even afgespoeld met heet water, gewoon omdat het kan, voor de zekerheid. Ik dacht eerst dat de plastic ring van hard plastic was maar het is toch nog soepel en ik denk ook wel fijner voor mijn tandloze ventje. Het Mario Snor deel is wat harder de uiteinden kan je wel een beetje buigen.

gadget_ditverzinjeninet_mario_bijtring_07 gadget_ditverzinjeninet_mario_bijtring_08

Verder zitten er puntjes op, ze zijn niet scherp als ik er met mijn hand langs ga maar ik kan me voorstellen dat dit wel op het tandvlees zo zou zijn. Maar dat kan misschien ook fijn zijn, al lijkt mijn mannetje het vooral iets vinden om aan te wennen. Hij kan ook in de koelkast, dan kan de snor koud worden en is het misschien nog fijner om er op te knabbelen.

gadget_ditverzinjeninet_mario_bijtring_10 gadget_ditverzinjeninet_mario_bijtring_11

De kleine man moest er dus even aan wennen maar al gauw vond hij het toch wel een leuk dingetje. Naast dat hij op de snor kan knabbelen kan hij ook op de ring sabbelen en fijn is dat deze ook zacht is en vast ook fijn is dat het wat mee veert. Hij is niet zwaar en kan erg goed vastgehouden worden. Een zeer leuk cadeautje om te geven en zeker ook om te krijgen.

Je kan de Mario Snor Bijtring vinden op de website van Ditverzinjeniet.nl. Er is ook een misschien meer girly variant, de diamant. Beide bijtringen kosten €14,95 per stuk.

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking met Ditverzinjeniet.nl. De website van Ditverzinjeniet.nl is gevuld met de meest originele cadeaus en gadgets voor iedere gelegenheid. Schroom niet om een kijkje op de website te nemen, maar pas op! je wordt hier behoorlijk hebberig van!

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.