Afgelopen week heb ik mijn review geschreven over LEGO Dimensions maar terwijl ik de game uitgepakt heb, had ik mijn telefoon in de aanslag om overal fotootjes van te nemen. Dus via deze weg een Unboxing Picture Blog (PLOG) van mijn LEGO Dimensions.

img_lego_dimensions_unboxing_01_dedoos
De LEGO Dimensions doos! Het moment dat ik Lego Dimensions uitpakte uit weer een andere doos, hij werd bij me thuis bezorgd, voelde even alsof ik weer piepjong was en een cadeautje kreeg. Iets voor mijn verjaardag of Sinterklaas wat ik heel graag wilde hebben. Zo’n moment dus. De voorkant van de doos ziet er voor alle games hetzelfde uit, maar ik heb er eentje voor de Wii U mogen ontvangen.

img_lego_dimensions_unboxing_02_dedoos_achterkant
De achterkant van de doos. Er is veel te zien, een deel van het bouwen een aantal plaatjes uit de game zelf. Ook welke licenties en samenwerkingen er zijn tussen divesre organisaties waaronder Ghostbusters, Lord of the Rings, Portal, Back to the Future, Ninjago en nog veel meer.

img_lego_dimensions_unboxing_03_ditziterin
Dit zit er in de doos! Nog een doos, een poster, een boekje en de game in dat witter karton. Goed ingepakt dus. Het ‘boekje’ bevat weinig bijzonders behalve wat informatie waar je je kan melden als je ergens tegen aanloopt met betrekking tot de game.

img_lego_dimensions_unboxing_04_verzamelposter
De Poster. Hie staan alle sets op die je nog aan kan schaffen om de game volledig uit te spelen. Je kan aankruisen welke sets je hebt en welke je dan nog zou willen hebben. Handig voor verlanglijstjes.

img_lego_dimensions_unboxing_05_ditziterin_portal
Het witte doosje. Naast de game zit in het witte karton het portaal. Goed beschermd ingepakt en klaar om gebouwd te gaan worden.

img_lego_dimensions_unboxing_06_lego_uitpakken
Het andere doosje. De mini LEGO Dimensions doos bevat de bouwpakketten om de (1) personages, (2) het portaal en (3) het voertuig in elkaar te zetten. Natuurlijk mag het welbekende bouwboekje niet ontbreken. Ook zitten er een paar stickers bij om het nog net wat cooler te maken.

img_lego_dimensions_unboxing_07_lego_uitpakken_stickers
Nogmaals even de bouwpakketten met het plateau waar je het portaal op moet gaan bouwen en dus tijd om aan de slag te gaan!

img_lego_dimensions_unboxing_08_batman_wildstyle_gandalf
(1) De personages. Er zijn drie verschillende personages uit drie verschillende LEGO games waar ik als eerste mee aan de slag ga. Voor de mensen die de afgelopen jaren echt onder een steen hebben gewoond het gaat om de karakters (v.l.n.r.) Batman, WildStyle en Gandalf. Bij Batman en WyldStyle kan je kiezen uit twee verschillende gezichtjes door het hoofdje om te draaien, zo gemakkelijk gaat dat. Verder is het natuurlijk een eitje om ze in elkaar te zetten. Het gaat uiteindelijk om de blauwe rondjes (die de elektronica bevatten) welk personage herkent zal worden in de game.

img_lego_dimensions_unboxing_09_lego_bouwpakket
(2) Het portaal. Now we’re talking!! Het echte werk gaat beginnen met het tweede zakje waar nog een klein zakje in zit bevat de meeste onderdelen. Deze maken het grote portaal op je LEGO Dimensions speelplateau om je personages tot leven te wekken op je scherm. Ik heb alles eerst uitgestald, steentjes die op elkaar lijken bij elkaar en stap voor stap het boekje doorgebladerd om mijn bouwwerk te maken.

img_lego_dimensions_unboxing_10_portal
Dit is dan het resultaat. Je bouwt alles op het grote grijze LEGO-ding en zet het op het plateau neer. Zoals je kan zien is stickers plakken niet mijn ding, vaak gaat het goed maar nu was ik misschien te enthousiast. Er zijn reserve stickers maar dat is zonde om meteen te gebruiken.  Ook zijn er een aantal kleine LEGO steentjes die je als reserve kan bewaren.

img_lego_dimensions_unboxing_11_resultaat
Het totaalplaatje! Ziet er gaaf uit toch?

img_lego_dimensions_unboxing_12_pakket3
(3) Het voertuig. Verhip?! Er staat niets meer in het bouwboekje… Na een paar keer doorbladeren of ik het echt niet over het hoofd heb gezien zie ik staan dat ik in de game verder moet bouwen. Aan de ene kant jammer, aan de andere kant leuk bedacht.

img_lego_dimensions_unboxing_13_batmobile
Op de achterkant van de doos staan drie verschillende opties voor het voertuig. Zo heb je de Batmobile, The Batblaster en de Sonic Betray. Eenmaal in de game ga je aan de slag met de Batmobile en speel je uiteindelijk de andere twee voertuigen vrij.

img_lego_dimensions_unboxing_14_batmobile_gebouwd
Je hebt via de LEGO Dimensions game de beschikking over een virtueel bouwboekje. met het resultaat van mijn Batmobile. Je kan ook via de game zelf het portaal in elkaar flansen maar zo aan tafel voelt weer lekker vertrouwd, net als vroeger met het LEGO dat ik had.

img_lego_dimensions_unboxing_15_lets_play
Eindelijk tijd om aan de slag te gaan met de game. Inmiddels heb ik deze natuurlijk al mogen reviewen. Voor degene die hem nog gaan halen, het bouwen alleen al is leuk! Het bouwen ging rustig aan, stapje voor stapje en zo was ik toch wel een uurtje zoet aan het ‘spelen’. Dat je het allemaal tot leven ziet komen op je tv-scherm (of Wii U Gamepad) is zo leuk, hopelijk heb ik je enthousiast kunnen maken en als je het al in je bezit hebt, vond jij het in elkaar zetten ook zo leuk?

About LadyPatries

Gamer, Moeder, Vrouw van <3

View all posts by LadyPatries

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.