Iedere week ga ik voor jullie de Steam Greenlight afspeuren naar de leukste, engste of meest bijzondere games die je echt niet wilt missen. In de Steam Greenlight mag jij beslissen wat je graag wilt zien in de Steam Store! Deze week ben ik voor jullie op zoek gegaan naar horror games.

Emily wants to play
Als pizzabezorger is je werkdag bijna voorbij. Het stormt hevig en je bent bij het laatste huis aangekomen op je route. De voordeur is open en je loopt naar binnen, de deur slaat dicht en nu zit je gevangen in het lege enge huis. Emily en drie poppen wonen in het huis en zijn naar je op zoek. Tijd dus om een uitweg te zoeken! Je kan vrij rondlopen in het huis en zal moeten proberen te overleven terwijl de poppen en Emily je het leven zuur te maken door lichten uit te doen of deuren dicht te slaan. Verstoppen en wachten tot ze weg zijn is geen optie in dit spel, je zult het spelletje mee moeten spelen met ze.

0181
Zonder herinneringen en met een vreemd litteken wordt je wakker in een rare ruimte. Naast diverse jumpscares zijn er puzzels die je op moet lossen, minigames die je moet spelen en natuurlijk vluchten of verstoppen voor vijanden. Met weinig middelen die je hebt zoals een aansteker en een lantaarntje zal je je moeten redden. Kom jij achter de waarheid, of verlies je je strijd tegen het duister, vallen en optische illusies?

Remind of EMPTY
Remind of EMPTY is een avontuur-game met elementen van horror zoals vreemde verschijnselen en optische illusies. Door de rust in het spel voel je je vaak niet op je gemak en op je hoede, en terecht. In dit verlaten Sovjet plaatsje zal je op onderzoek uit moeten gaan. Durf jij de schimmen en verschijnselen tegemoet te lopen?

Lijkt een van deze games je tof om te spelen? Je kan stemmen op je favoriete game en als de game genoeg stemmen krijgt dan komen ze in de Steam Store. Volgende week bespreken we weer drie bijzondere games die in de Steam Greenlight staan.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.