De vrijdagen bij de Female Gamers krijgen een nieuw tintje: iedere week ga ik voor jullie de Steam Greenlight afspeuren naar de leukste, engste of meest bijzondere games die je echt niet wilt missen. In de Steam Greenlight mag jij beslissen wat jij graag wilt zien in de Steam Store!

Ginger: Beyond the Crystal
In Ginger: Beyond the Crystal zal je moeten vechten tegen honderden vijanden, vele levels moeten doorzoeken en gebouwen herbouwen om zo alle dorpelingen van deze wereld weer huizen te geven. De personages in de wereld zijn allemaal bereid je te helpen, maar niet iedereen is wat hij lijkt dus pas goed op! Dit avontuur platform spel is geschikt voor jong en oud, ziet er prachtig uit.

Continue
Als je meer van snelheid en behendigheid houdt is een spel zoals Continue misschien iets voor jou. Door snel over de banen van vallende blokjes te bewegen moet jij de finish proberen te bereiken. Dat is echter niet zo makkelijk omdat het steeds sneller en sneller gaat.

Lol Cats I Can Has Lazer
De titel sprak mij als kattenliefhebber natuurlijk meteen aan, en we kennen allemaal lolcats van het internet. Dit spel is echter meer dan een paar memes, je moet heuse katten door levels leiden met een laserpointer! Met diverse soorten katten, vijanden zoals muizen en spinnen en vele verleidingen voor de katten zoals voedsel en kattenkruid moet jij de levels zien te voltooien. Hou jij de aandacht van je kat vast?

Lijkt een van deze games je tof om te spelen? Je kan stemmen op je favoriete game en als de game genoeg stemmen krijgt dan komen ze in de Steam Store. Volgende week bespreken we weer drie bijzondere games die in de Steam Greenlight staan.

About DarkPendula

Dol op Nintendo en stiekem wil ze alle Amiibo nog verzamelen. Met de 3DS, Wii U, PlayStation 3 en PlayStation 4 heeft ze een aardige gameverzameling opgebouwd. Als het uit komt is ze aanwezig op verschillende persevents. Met een afgeronde opleiding Informatica wil ze graag zelf games gaan maken.

View all posts by DarkPendula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.