Hoofdpersoon Action Henk ziet er op het eerste gezicht niet uit als een superheld. Deze dikke en ongewassen man maakt de snelste race mee onder jouw toezicht. Iedereen kan de eindstreep halen maar wie haalt als eerste de finish?

Indiestudio Ragesquid is de maker van het spel Action Henk. Ragesquid is gevestigd in Utrecht. De studio is gestart uit een groep klasgenoten die games wilde maken voor hun plezier. In 2013 hebben ze een kantoor gehuurd in de Dutch Game Garden en om dit te kunnen financieren is Action Henk op de markt gekomen.

Action Henk bevat 70 verschillende levels vol uitdaging en plezier. Deze levels zitten verspreid over meerdere werelden. Iedere wereld kent zijn eigen eindbaas. Lukt het jou om de eindbaas te verslaan, dan speel je een nieuw personage voor de game vrij.

In deze platformgame moet je zo snel mogelijk naar het einde van de baan zien te komen. Jouw tijd wordt uitgedrukt in medailles; goud, zilver of brons. Niet alleen moet je rennen en springen in Action Henk, ook kan je glijden over de baan. Dit zorgt er voor dat je genoeg snelheid moet maken, maar tegelijkertijd ook nog wel genoeg grip moet houden. Gelukkig werkt de besturing prima. De controls zijn ook totaal niet moeilijk, je moet rennen, springen en glijden. Thats it!

De game kent ook zijn creatieve kanten. Zo is het mogelijk om je eigen baan te bouwen en deze up te loaden op Steam. Heb je geen zin om er zelf een te maken? Speel dan die van een andere Steam gebruiker. Door deze speel modus toe te voegen aan de game creƫer je nog meer speel plezier.

Action Henk koop je Hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.