Tegenwoordig kun je Mario overal vinden. Hij is niet meer uit het veld te slaan. Nintendo komt 20 november met de nieuwe: Mario Tennis: Ultra Smash voor de Wii U. Tijdens het Firstlook event heb ik een korte demo van deze game mogen spelen en het zag er zeer belovend uit.

WUPN_AVX_illu01_C_ad-1

Ga in teams van twee de strijd aan op de verschillende tennisbanen van het Paddenstoelenrijk. Met de vier verschillende speel modi kan je eindeloos lang plezier beleven op de tennisbaan. Deze modi zijn: Knock-outtoernooi, megaduel, klassiek tennis, online meerspelerstand.

Op het Firstlook event mocht ik samen met Maike het megaduel spelen. Hier speelden wij samen in één team tegen twee andere bezoekers. Op het eerste gezicht leek het op normaal tennis. Maar niets is wat het lijkt, er rolde een mega paddenstoel de baan op. Als je deze paddenstoel oppakt word je een reus met extra kracht en extra bereik over de baan. Wanneer de tegenstander ook een paddenstoel pakt kan het uitlopen op een epische strijd.

WUPN_AVX_EUmisc01_1_ad

De karakters die sowieso in het spel zitten zijn Mario, Luigi, Peach en Toad. Deze week is bekend gemaakt dat ook Daisy, Yoshi, Wario, Waluigi, Rosalina, Bowser, Donkey Kong en Boo in de game zitten.

In Mario Tennis: Ultra Smash kan je weer gebruik maken van je Amiibo. In het knock-outtoernooi staat je Amiibo aan jouw zijde om samen de computer bestuurde tegenstanders te verslaan. Hoe meer je met je Amiibo traint, hoe sterker hij wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.