Nog maar een paar nachten slapen en dan mogen we allemaal gaan genieten van Firstlook. Dit jaar voor het eerst in festival editie maar al jaren gevestigd als het game-event van de Benelux. Uiteraard zijn ook wij van female-gamers aanwezig. Zaterdag zal ik, Sam, aanwezig zijn en op zondag gaan Celine en Maike samen de beursvloer onveilig maken. Zie je ons voorbij komen of staan schuw dan niet om even een babbeltje te komen maken.

Dit jaar wil je zeker bij de eerste festival editie van Firstlook aanwezig zijn. Niet alleen om later te kunnen zeggen herinner je de eerste festival editie van Firstlook nog, ik was daarbij! Maar ook omdat er heel veel toffe games te zien zijn en goodies te verkrijgen.

Dit jaar is ook de e-sports uitgebreid dankzij het Black Label eSports Masters waarvoor je tickets apart kan halen. Op de vrijdag kan je kijken naar Heroes of the Storm, Streetfighter IV Ultimate, Awesomnauts, Super Smash WiiU, Rocket League en Starcraft 2: Legacy of the Void. Zaterdag kan je je hart ophalen bij Counter-Strike Go, Mortal Kombat X, TrackMania Turbo, FIFA 16 en Tekken Tag Tournament 2.

De games waar we voor in de rij willen staan om alvast te mogen spelen zijn Dark Souls 3, durf jij het aan, de nieuwste Guitar Hero, Call of Duty Black Ops III en Sony komt met de PlayStation VR. Ook Wargamming is weer van de partij en 2K zal er zijn met mijn favoriet Battleborn. Microsoft is dit jaar ook weer aanwezig net als Bandai Namco lieten ze vorig jaar verstek gaan maar dit keer zijn ze er dus weer gezellig bij.

Mijn tip is kijk even alvast naar de floorplan zodat je precies weet waar je moet zijn om jouw favoriete games te kunnen spelen. Voor alle Dark Souls 3 liefhebbers ren meteen naar het Theater achter in de hoek want daar kan je deze bewonderen. Alvast heel veel plezier en we hopen jullie daar te zien!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.